Jakeluyhtiö Suomi Oy ja Dimenteq Oy ovat sopineet toiminnanohjausjärjestelmän toteuttamisesta Jakeluyhtiö Suomen laajeneviin tarpeisiin

Jakeluyhtiö Suomi on useiden mediatalojen perustama yritys, jonka tarkoituksena on myydä uutta jaettavaa omistajayhtiöidensä ja yhteistyökumppaneidensa jakeluverkkoihin. Sen tehtävänä on myös kehittää verkoston toiminnallista tehokkuutta ja vastata valtakunnallisesta logistiikasta ja asiakaspalvelusta. Yhtiön tavoitteena on tarjota yritysasiakkaille valtakunnallisesti riittävän kattava, laadukas ja hintakilpailukykyinen kotijakeluverkko valituissa tuoteryhmissä. Verkosto työllistää noin 3200 jakajaa osa-aikaisesti ja tavoittaa päivittäin varhaisjakeluverkolla yli puolet suomalaisista kotitalouksista ja suuren osan yrityksistä.

Dimenteq (www.dimenteq.fi) vastaa toiminnanohjausjärjestelmän kehittämisestä Jakeluyhtiö Suomen liiketoimintatarpeiden mukaisesti. Kehittäminen etenee ketterällä menetelmällä siten, että jo projektin välituloksia voidaan ottaa sujuvasti tuotantokäyttöön yhtiön toiminnan kehittyessä ja laajentuessa.