JOUSTAVUUS

Valtakunnalliset jakelupalvelumme räätälöidään aina asiakkaan tarpeiden mukaiseksi, oli kyseessä sitten kirjeet, lehdet, paketit tai suoramainonta. Alueelliset jakeluyrityksemme tarjoavat myös paikallisia jakelupalveluita - esimerkiksi ruokakassien kuljetusta.
 

LAATU

Jakeluverkostomme perustuu pääsääntöisesti sanomalehtien varhaisjakeluverkkoon, jossa jakelun laatua on pidetty aina mahdollisimman korkealla. Tätä samaa ideologiaa noudatamme myös muiden jakelutuotteidemme kanssa. Seuraamme palveluidemme laatua jatkuvasti ja pystymme tarjoamaan asiakkaillemme kattavan raportoinnin lähes reaaliaikaisesti.
 

KILPAILUKYKYINEN HINTA

Kehitämme toimintamalleja ja verkostomme tehokkuutta jatkuvasti. Prosessimme ovat mahdollisimman suoraviivaiset. Teemme asioita eri tavalla, kuin mihin on totuttu.

Tämän ansiosta pystymme tarjoamaan jakelupalveluita asiakkaillemme kilpailukykyiseen hintaan.

 

KIRJEET

Osoitteellisen kirjeen palvelumme kattavat sekä laskut että osoitteellisen markkinointiviestinnän asiakkaamme toivomalle kohderyhmälle. Kirjeet jaamme pääsääntöisesti sanomalehtien varhaisjakelun yhteydessä aamuyöstä. Laskujen jakopäivät ovat tyypillisesti maanantaista perjantaihin, osoitteellisen suoran osalta myös lauantai on kysytty jakopäivä.


PAKETIT

Nyt asiakkaillanne on mahdollisuus saada pienet pakettilähetykset suoraan kotiin jaettuna jo aikaisin aamulla. Pienpakettipalvelumme sisältää pakettien seurattavuuden ja tiedon siitä milloin paketti on jaettu vastaanottajalle.

Kysy lisää tai pyydä tarjous alla olevalla lomakkeella!


LEHDET

Sanomalehtien jakelu on arkipäivää jakajillemme ja jaammekin verkostossamme joka aamuyö satojatuhansia sanomalehtiä. Tarjoamme tähän samaan yhteyteen nyt myös aikakauslehtien jakelua. Aikakauslehdet jaamme luonnollisesti niiden ilmestymispäivinä ja pääosin jo sanomalehtien varhaisjakelun yhteydessä hyvissä ajoin ennen aamukahvia.


SUORAMAINONTA

Kaikki verkostossamme olevat jakajat käyttävät työvälineenään sähköistä jakokirjaa. Tämän järjestelmän ja tietokantojemme avulla pystymme kohdentamaan markkinointiviestisi oikeaan luukkuun myös osoitteettomana lähetyksenä. Tämä on uusi ja kustannustehokas tapa tavoittaa haluamasi kohderyhmä.


Pyydä tarjous