POSTIKILPAILU JATKUU PIRKANMAALLA JA SATAKUNNASSA

PISA Jakelu Oy aloittaa postinjakelun syksyllä

 

 

Posti ilmoitti viime kesänä ostavansa Pirkanmaalla ja Satakunnassa toimivan Alma Manun varhaisjakeluliiketoiminnan. Alma Manu jatkaa Jakeluyhtiö Suomen tuotteiden jakelua tämän vuoden syyskuuhun asti, mutta sen jälkeen yhteistyö päättyy.

 

Postin ainoana kilpailijana osoitteellisten kirjeiden ja aikakauslehtien markkinalla toimivan Jakeluyhtiö Suomen kannalta Pirkanmaa ja Satakunta ovat kuitenkin niin merkittäviä alueita, että jakelun jatkuvuus alueella oli turvattava.

 

”Asiakkaillemme on erittäin tärkeää, että Postille löytyy vaihtoehto mahdollisimman suuressa osassa Suomea.”, toteaa Jakeluyhtiö Suomen toimitusjohtaja Marko Toivari.

 

Jakeluyhtiö Suomen omistajat ovatkin perustaneet Pirkanmaan ja Satakunnan alueelle uuden jakeluyhtiön PISA Jakelu Oy:n, joka liittyy uutena postiyrityksenä Jakeluyhtiö Suomen verkostoon. ”Loistavaa, että omistajiltamme löytyy sitoutumista pidemmän jänteen postikilpailuun. Tällä ratkaisulla pystymme tarjoamaan asiakkaillemme jatkossakin heidän vaatimansa vaihtoehdon myös Pirkanmaalla ja Satakunnassa.”, jatkaa Toivari.

 

PISA Jakelu Oy:ssä suunnitellaan tällä hetkellä tarkemmin jakelualueita ja alueen reittejä. Rekrytointi asiantuntija- ja esimiestehtäviin on käynnissä. Loppuvuoden aikana tullaan palkkaamaan alueelle noin 50-60 postinjakajaa. Jakelun on tarkoitus alkaa vaiheittain elo-syyskuusta alkaen.

 

Lisätietoja:

Marko Toivari

Jakeluyhtiö Suomi Oy, toimitusjohtaja

PISA Jakelu Oy, hallituksen puheenjohtaja

 

Sähköposti: marko.toivari@jakeluyhtio.fi

Puhelin: 040 770 0328

 

 

 

PISA Jakelu Oy:n omistavat Keskisuomalainen Oyj, TS-Yhtymä Oy, KPK Yhtiöt Oyj, Ilves Jakelu Oy, Kaleva365 Oy, Marva Media Oy ja SLP Kustannus Oy.

 

Jakeluyhtiö Suomi tarjoaa yrityksille vaihtoehtoisen postinjakelukavan. Jakeluyhtiö Suomen osoitteellisia kirjeitä, aikakauslehtiä ja pienpaketteja jakaa päivittäin yli 3000 jakajaa ympäri Suomea.

 

www.jakeluyhtio.fi