Aito vaihtoehtoreitti myös pääkaupunkiseudun postiluukkuihin - Jakeluyhtiö Suomen palvelut laajenevat

Jakeluyhtiö Suomi palvelee pian kirjeiden, lehtien, pienpakettien ja kohdennetun mainosviestinnän lähettäjiä myös pääkaupunkiseudulla. 

Suomalaisten mediatalojen omistaman Jakeluyhtiö Suomen tavoittavuudelle pääkaupunkiseudulle laajeneminen on iso askel. Aiemmin Jakeluyhtiö Suomen kautta on tavoittanut noin puolet kotitalouksista, pääkaupunkiseudulle laajenemisen jälkeen tavoittavuus nousee 70 prosenttiin. 

“Asiakkainamme ovat jo nyt lähes kaikki merkittävimmät tulostustalot ja useita aikakauslehtikustantajia. Verkostomme yritykset tekevät osoitteellista jakelua pääosin sanomalehtien aamujakelun yhteydessä. Pääkaupunkiseudulla jakelumme tulee kuitenkin tapahtumaan päivällä.” toimitusjohtaja Marko Toivari Jakeluyhtiö Suomesta kertoo.

Jakeluyhtiö Suomi aikoo jatkaa laskennallisen peittonsa kasvattamista edelleen. Kattavalla verkostollaan yhtiö katsoo voivansa tarjota aidon vaihtoehdon Postille.Jakeluyhtiö Suomen verkosto laajenee asteittain myös Pohjanmaalla ja Uudellamaalla. 

 

Uusia jakelijoita supistuville markkinoille

Jaeltavien postilähetysten, kuten aikakauslehtien, laskujen ja osoitteellisen suoramainonnan volyymi on pienentynyt vuosi vuodelta. Laskeva markkina ei Jakeluyhtiö Suomea pelota. 

”Menestyäkseen uudistuneen postilain myötä muodostuneilla uusilla markkinoilla täytyy hyödyntää teknologiaa ja kehittää uusia liiketoimintamalleja. Määräävässä markkina-asemassa toimivan Postin haastaminen edellyttää ketteryyttä ja verkostoitumista yhteistyöhön jakelualalla”, sanoo Jakeluyhtiö Suomen toimitusjohtaja Marko Toivari.

 

Lisätietoja antaa: toimitusjohtaja Marko Toivari/Jakeluyhtiö Suomi Oy, puh. 040 770 0328, s-posti marko.toivari@jakeluyhtio.fi