Lindorff aloittaa yhteistyön Jakeluyhtiö Suomen kanssa – kirjeet jaetaan viitenä päivänä viikossa

Lindorffin laskut ja kirjeet jaetaan jatkossa paikallisten jakeluyhtiöiden toiminta-alueilla sanomalehtien varhaisjakelun mukana. Huhtikuussa alkaneella yhteistyöllä varmistetaan paperilaskujen nopea kulku ja perillemenon seuranta.

Luotonhallintayhtiö Lindorff siirtyy käyttämään kirjeidensä jakelussa Postin rinnalla Jakeluyhtiö Suomen verkoston jakeluyhtiöitä. Jakeluyhtiöt jakavat kirjeet toiminta-alueillaan varhain aamulla viitenä päivänä viikossa. Posti siirtyi kirjepostin nelipäiväiseen jakeluun kesällä 2017. 

”Haluamme varmistaa, että paperiset laskut ja kirjeet kulkevat perille asiakkaille viiveettömästi. Se on kaikkien laskun saajien etu,” varatoimitusjohtaja Seppo Lahtinen sanoo Lindorffista.

Lindorff lähettää suomalaisten yritysten puolesta noin 13 miljoonaa laskua, maksumuistutusta ja perintäkirjettä vuodessa. Digitaalisia laskuista ja kirjeistä on noin 30 prosenttia eli valtaosa kulkee edelleen paperisena.

”Uuden jakelukumppanin avulla toimituksen seuranta on läpinäkyvää, ja pystymme siten parantamaan postinkulun viivästymiin liittyvää asiakaspalvelua, mikä on meille tärkeä asia,” Seppo Lahtinen sanoo.

Jakeluyhtiö Suomen palveluun kuuluu yksilöity tieto kirjeen perille toimittamisesta. Yhteistyö Jakeluyhtiö Suomen ja Hansaprintin kanssa koskee toistaiseksi Lindorffin omia laskuja sekä asiakkaiden muistutus- ja perintälaskuja. Lindorffin laskutuspalvelun laskujen kohdalla kahden jakelukumppanin käytäntöön siirrytään vaiheittain toukokuusta alkaen.

Lindorffin omistajaksi tuli maaliskuussa luotonhallinnan palveluyritys Lowell. Lindorffin nimi ja brändi vaihtuu Suomessa myöhemmin tänä vuonna Lowelliksi.

Lisätietoja:
Seppo Lahtinen, varatoimitusjohtaja, Lindorff Oy
puh. 040 557 9694

Marko Toivari, toimitusjohtaja, Jakeluyhtiö Suomi Oy
Puh. 040 770 0328

Lindorffin viestintä, puh. 010 2700 610

Lindorff on auttanut ihmisiä luottojen hallinnassa Suomessa jo yli 50 vuotta. Tätä nykyä yritys on osana Lowellia Euroopan toiseksi suurin luotonhallinnan palveluyritys. Lindorffin asiakaspalvelu auttaa yli puolta miljoonaa suomalaista laskujen ja velkojen hoitamisessa vuosittain. www.lindorff.fi

Jakeluyhtiö Suomen jakeluverkosto työllistää lähes 3 000 jakajaa osa-aikaisesti ja tavoittaa päivittäin varhaisjakeluverkollaan noin puolet suomalaisista kotitalouksista ja suuren osan yrityksistä. Jakeluyhtiö Suomen omistavat suomalaiset lehtikustantajatwww.jakeluyhtio.fi