PostNord Strålfors ja Jakeluyhtiö Suomi yhteistyöhön

Jakeluyhtiö Suomi ja PostNord Strålfors ovat sopineet yhteistyöstä, jonka kautta PostNord pystyy lähettämään kirjeitä Jakeluyhtiö Suomen verkkoon. Ensimmäisessä vaiheessa yhteistyö koskee PostNord Strålforsin We Mail –palvelua.

 

”Etsimme aktiivisesti uusia asiakasviestinnänratkaisuja, joilla pystymme palvelemaan asiakkaitamme paremmin. Olemme kanavariippumaton toimija ja tämän yhteistyön kautta pystymme tuomaan We Mail –palveluumme uuden kanavan myös postinjakeluun.”, sanoo PostNord Strålforsin toimitusjohtaja Johanna Starck.

 

Jakeluyhtiö Suomen verkosto kattaa tällä hetkellä yli puolet suomalaisista kotitalouksista ja pystyy siten tarjoamaan varteenotettavan vaihtoehdon valtakunnallisille postittajille. Tavoitteena on kuitenkin laajentaa kattavuutta vielä entisestään ja etsinnässä on uusia yhteistyökumppaneita jakeluun niille alueille, joilla ei vielä omaa jakelua ole.

 

”Tämä PostNord Strålfors -yhteistyö on tietenkin erittäin merkittävä asia Jakeluyhtiö Suomelle. Tässä tehdään kuitenkin myös historiaa koko Suomen postimarkkinan vapautumisen kannalta. Nyt ohjataan ensimmäistä kertaa suuren tulostustalon valtakunnallisia volyymejä muualle kuin Postin verkkoon”, kertoo Jakeluyhtiö Suomen toimitusjohtaja Marko Toivari.

 

Jakeluyhtiö Suomi keskittyy alkuvaiheessa kasvattamaan liiketoimintaansa kirjeiden, aikakauslehtien ja kotiinjaettavien pienpakettien markkinoilla. Myöhemmin luvassa on myös täysin uudenlaisia tuotteita/palveluita Suomen jakelumarkkinaan.

 

 

Lisätietoja:

Marko Toivari, Toimitusjohtaja, Jakeluyhtiö Suomi Oy

marko.toivari@jakeluyhtio.fi tai puh. 040 770 0328

 

Johanna Starck, Toimitusjohtaja, PostNord Strålfors Oy

johanna.starck@stralfors.fi tai puh. 0207 404 141

 

PostNord Stralfors develops and offers communication solutions giving companies with many customers completely new opportunities for more personal and stronger customer relations.