FOKUS MEDIAN LEHDET JAKELUYHTIÖ SUOMEN JAKELUUN

18.5.2016

Jakeluyhtiö Suomi on pilotoinut Fokus Median kustantamien aikakauslehtien jakelua muutamien lehtinimikkeiden osalta kevään aikana ja toukokuun alusta olemme siirtyneet tuotantovaiheeseen. Tällä hetkellä Jakeluyhtiö Suomi jakaa omalla kattavuusalueellaan kaikki Fokus Median lehdet: Pelit, Antiikki&Design, GTI Magazine, PLAZA Koti, V8 Magazine, AutoBild Suomi, GEO ja HIFImaailma.

 

”Halusimme olla edelläkävijöitä uusien jakeluratkaisujen kokeilemisessa. Yhteistyö Jakeluyhtiö Suomen kanssa on lähtenyt käyntiin erittäin hyvin ja arvostamme erityisesti jakelun onnistumisesta saatavaa raportointia ja yhteistyön sujuvuutta”, sanoo Fokus Media Finlandin toimitusjohtaja Tapani Pitzen.

 

Jakeluyhtiö Suomen verkosto kattaa tällä hetkellä yli puolet suomalaisista kotitalouksista, mutta tavoitteenamme on laajentaa kattavuuttamme vielä entisestään. Etsimme parhaillaan uusia yhteistyökumppaneita jakeluun niille alueille, joilla meillä ei vielä omaa jakelua ole.

 

”Lähes kaikki Jakeluyhtiö Suomen osakasyhtiöt jakavat nyt myös aikakauslehtiä ja loputkin tulevat mukaan aikakauslehtijakeluun lähiaikoina. Verkostomme on erittäin innoissaan uusista jakelutuotteista ja alueelliset yhtiömme pystyvät nyt näyttämään kykynsä tehdä osoitteellista jakelua”, toteaa Jakeluyhtiö Suomen toimitusjohtaja Marko Toivari.

 

Jakeluyhtiö Suomi keskittyy alkuvaiheessa kasvattamaan liiketoimintaansa kirjeiden, aikakauslehtien ja kotiinjaettavien pienpakettien markkinoilla. Myöhemmin luvassa on myös täysin uudenlaisia tuotteita/palveluita Suomen jakelumarkkinaan.

 

Lisätietoja:

Marko Toivari, Toimitusjohtaja, Jakeluyhtiö Suomi Oy

marko.toivari@jakeluyhtio.fi, Puh. 040 770 0328

 

Tapani Pitzen, Toimitusjohtaja, Fokus Media Oy

tapani.pitzen@fokusmedia.fi, Puh. 050 387 4044