JAKELUYHTIÖ SUOMEEN UUSIA OMISTAJIA

LEHDISTÖTIEDOTE 31.8.2015 KLO 9

Mediayhtiöiden keväällä perustama Jakeluyhtiö Suomi Oy on saanut elokuussa neljä uutta omistajaa. Uusina omistajina mukaan toimintaan tulevat Ilves Jakelu Oy, Keski-Pohjanmaan Kirjapaino Oyj, Marva Media Oy ja SLP-Jakelu Oy. Yhtiön omistaa nyt 11 mediayhtiötä tai niiden jakeluyhtiötä.

Uusien yhtiöiden mukaantulon jälkeen verkostomme työllistää noin 3.200 jakajaa. Yhtiön tavoitteena on hakea uutta jakeluliiketoimintaa omistajien nykyisten jakelutoimintojen lisäksi.

”Olen erittäin tyytyväinen, että saimme Suomen yksityisen varhaisjakelukentän näin kattavasti  mukaan. Nyt katamme omilla jakeluillamme jo yli puolet Suomen kotitalouksista. Tämä on hyvä pohja tulevien uusien jakelutuotteidemme lanseeraukseen”, toteaa Jakeluyhtiö Suomen toimitusjohtaja Marko Toivari.

Suomen jakelumarkkinoilla on käynnissä voimakas murros, koska painetun median ja kirjepostin
volyymit laskevat. Liikehdintää jakelumarkkinoilla on aiheuttanut myös Postin päätös korottaa
sanomalehti- ja aikakauslehtikustantajilta perittyjä jakeluhintoja, mikä on ollut kova isku
lehtiyhtiöiden taloudelle. Korotusten seurauksena osa kustantajista on joutunut ottamaan
varhaisjakelun itselleen tai etsimään uuden jakelukumppanin.

”Tavoitteenamme on tarjota Suomen jakelumarkkinaan kilpailukykyisiä kotijakelupalveluita erityisesti osoitteellisen kirjeen, lehtien ja pienpakettien jakeluun. Tulemme olemaan aktiivisia myös täysin uudenlaisten jakelutuotteiden ja –konseptien kehittämisessä”, jatkaa Toivari.


Lisätietoja:
Marko Toivari
Toimitusjohtaja
Jakeluyhtiö Suomi Oy
marko.toivari@jakeluyhtio.fi
Puh. 040 770 0328

 

Jakeluyhtiö Suomi Oy on yhdentoista suomalaisen mediatalon omistama valtakunnallinen jakeluyhtiö, joka tarjoaa yritysasiakkaille kirjeiden, lehtien ja pakettien jakelupalveluita. Yhtiö kehittää myös aktiivisesti uusia jakelupalveluita ja –konsepteja Suomen jakelumarkkinaan. Jakeluyhtiö Suomen verkostossa toimivat yhtiöt työllistävät osa-aikaisesti noin 3.200 jakajaa ympäri Suomea.

Jakeluyhtiö Suomi Oy:n omistavat Alma Manu Oy, Esan Kirjapaino Oy, Ilves Jakelu Oy, Kaakon Viestintä Oy, Kaleva Oy, Keski-Pohjanmaan Kirjapaino Oyj, Keskisuomalainen Oyj, Marva Media Oy, Sanoma Media Finland Oy, SLP Jakelu Oy ja TS-Yhtymä Oy.